nieuws

Ik heb een nieuwe site! Hij is nog niet helemaal af, maar toch. Ga kijken.
13 november 2007

Afgelopen maandag is de nieuwe versie van Zorg voor Beter geopend. In opdracht van Eend heb ik voor deze site de voorkant (html en css) gebouwd. De site voldoet aan de webrichtlijnen van de Nederlandse overheid.
13 juli 2007

Onder de vleugels van Eend heb ik de templates gebouwd van Hamsterwereld, een site van de Albert Heijn. Dat houdt in dat ik het ontwerp van iemand anders heb omgezet naar werkende html-pagina's volgens de webstandaarden.
14 juni 2007

Nieuwe site: Vurbs. Vurbs is het bedrijf van architectuurhistoricus Tijmen Hordijk. Ik heb de site ontworpen en gebouwd; Tijmen heeft zelf de foto's gemaakt.
2 mei 2007

Ik heb een artikel geschreven voor Naar Voren, een website met informatie voor mensen die 'zich (betaald) druk maken over websites'. Het artikel gaat over het bouwen van formulieren en is dus vooral (alleen maar, eigenlijk) interessant voor mensen die wel 'ns een website maken.
19 april 07

Zo.
Ik ben even naar Londen.
16—19 april 07

De RKZ Bios heeft een nieuwe site! Ik heb 'm ontworpen, gebouwd en voorzien van een CMS waarmee de medewerkers van de bios de site zelf kunnen bijhouden. Ga kijken.
7 januari 07

Werk | Logo Gîtel Salle 1024In de Belgische Ardennen wordt momenteel druk gebouwd aan een luxe vakantieverblijf voor 10-20 mensen: Salle 1024. Ik heb het logo ontworpen en een site gemaakt. Juli 2007 zal het pand gereed zijn, en je kunt al boeken!
11 december 06

Werk | Novemberflyer RKZ Bios voorkant Werk | Novemberflyer RKZ Bios achterkant

Dit was de novemberflyer voor de RKZ Bios.
25 oktober 06

Nieuwe site: Crafty. Door mij ontworpen en gebouwd. In de toekomst zal deze site uitgebreid worden tot een volwaardige internetwinkel.
14 juli 06

Update: onderstaande expositie is verlengd tot eind juni!

Tentoonstelling!
Van 17 april t/m 18 juni opent het Instituut voor Onwaarschijnlijke Interactie een vestiging in restaurant/galerie Dutch Design & Dinner in Finsterwolde. Je kunt hier dan verschillende projecten van het instituut bekijken. De opening met een hapje en een drankje is 17 april (tweede Paasdag) om 16.00 uur.
14 april 06

Werk | Decemberflyer RKZ Bios

En daar is weer een flyer voor de RKZ Bios.
27 maart 06

Ik ben verhuisd! Met ingang van vandaag werk ik aan de Kraneweg in Groningen.
6 februari 06

Afgelopen vrijdag heb ik tijdens Floss verteld over het Instituut. Dat was leuk.
20 december 05

Werk | Decemberflyer RKZ Bios

Vers van de pers: de decemberflyer voor de RKZ Bios.
25 november 05

Op het moment ben ik o.a. bezig met de Creatieve Confrontatie: een interactieve tentoonstelling voor de gemeente Groningen over de dienstverlening van de gemeente in 2010. De tentoonstelling is 3 en 4 november geopend.
25 oktober 05

Boekje Stad in Conflict

Nu in de betere boekhandel: de bundel 'Stad in Conlict', die ik heb vormgegeven voor Platform GRAS. Meer informatie op de site van GRAS.
12 oktober 05

websites

Deze sites heb ik zowel ontworpen als gebouwd (links openen in een nieuw venster).

drukwerk

Werk | Flyer RKZ Bios juni 2005Werk | Flyer RKZ Bios april 2005 Werk | Flyer RKZ Bios februari 2005Werk | Flyer RKZ Bios december 2004
Fig. 1: Flyers voor de RKZ Bios

Werk | Nieuwsbrief 2Werk | Nieuwsbrief 2
Fig. 2: Nieuwsbrief voor Stedenband Groningen - San Carlos

Werk | Diverse logo's: Dipha, Applied Biosignals gmbh, Stichting Haparako, Tipptouch, Het Instituut voor Onwaarschijnlijke Interactie
Fig. 3: Diverse logo's

hallo!

Welkom! Ik ben Maaike, zelfstandig grafisch ontwerper/front-end ontwikkelaar in Groningen en dit is mijn oude site. Binnenkort gaat deze site offline; ik stel voor dat je even doorreist naar de nieuwe.

contact

Maaike de Laat
De Kranepoort
Kraneweg 13-11
9718 JC Groningen

T 06 54344240
Je kunt me ook mailen

kijk ook eens op

opdrachtgevers